FREZERY DO PRODUKCJI LODÓW
Oferujemy pionowe i poziome frezery do lodów. Pionowe frezery to modele Practica i EcoGel, chłodzone wodą lub powietrzem o wydajności od 25 do 160 litrów na godzinę, Poziome frezery to modele ProfiGel i ExtraGel chłodzone wodą o wydajności od 70 do 100 litrów na godzinę.
FREZERY DO PRODUKCJI LODÓW

WŁASNA LODZIARNIA PRODUKCJA
LODÓW NATURALNYCH
PRODUKCJA LODÓW
Maszyny i urządzenia do produkcji lodów naturalnych, rzemieślniczych.
Solidne, niezawodne, o prostej konstrukcji frezery Telme
Pionowe frezery to modele Practica i EcoGel, chłodzone wodą lub powietrzem o wydajności od 25 do 160 litrów na godzinę, Poziome frezery to modele ProfiGel i ExtraGel chłodzone wodą o wydajności od 70 do 100 litrów na godzinę.
Do produkcji lodów i kremów oferujemy również wielofunkcyjne urządzenia typu Ribot 10/18/30/60 i CremaGel 5/10/20 Wielofunkcyjny lider rynku Ribot 10/18/30/60 litrów.
Frezery do produkcji lodów rzemieślniczych
KLUCZOWE CECHY REZERÓW TELME
-
Jakość lodów jak w tradycyjnych pionowych frezerach
-
Kompaktowa budowa, niewielkie wymiary
-
Wysoka zdolność przekazywania chłodzenia poprzez ściany i dno cylindra (szczególnie istotna podczas procesu opróżniania).
-
Kontrolowany czas cyklu (tak aby otrzymać idealną teksturę i konsystencję).

Frezery do lodów dają możliwość przygotowania lodów z naturalnych świeżych składników i gwarantują uzyskanie produktów o pożądanej teksturze i konsystencji. Doskonale sprawdzają się jako wyposażenie kawiarni, lodziarni czy restauracji. Umożliwiają przygotowanie każdego rodzaju lodów, a dzięki rozbudowanym funkcjom oraz możliwościom personalizacji usprawniają i ułatwiają pracę. Posiadamy frezery do lodów z pionowym oraz poziomym cylindrem.