MASZYNY DO LODÓW
Maszyny i urządzenia do produkcji lodów naturalnych, rzemieślniczych. Oferujemy wysokowydajne pasteryzatory o pojemnościach od 30 do 180 litrów, jak również frezery pionowe i poziome do produkcji lodów. W naszej ofercie posiadamy urządzenia wielofunkcyjne takie jak np. Ribot pojemność od 10 do 60 litrów.

MASZYNY I URZĄDZENIA DO PRODUKCJI LODÓW
PRODUKCJA LODÓW
Maszyny i urządzenia do produkcji lodów naturalnych, rzemieślniczych.
Podział urządzeń do produkcji lodów firmy TELME.
Multifunkcyjne urządzenia
Ribot 10/18/30/60 – przeznaczonych dla branży cukierniczej, lodziarskiej, gastronomicznej i piekarskiej, a także do pracowni czekolady.
Termocrema 30/60/150 litrów - wielofunkcyjny pasteryzator przeznaczony do produkcji cukierniczej, kremy, budynie, ganasze, dżemy, powidła...itp.
Cremagel 5/10/50 - przeznaczony do produkcji cukierniczej i lodziarskiej. Prostota obsługi, energooszczędność, wydajność
Wielofunkcyjne urządzenie takie jak Ribot to nr 1. Telme, potrafią miksować, mieszać w obydwu kierunkach, ciąć, rozdrabniać, gotować, podgrzewać, pasteryzować, temperować, schładzać, frezować oraz mrozić. Wszystkie procesy mogą być programowalne w czasie i ustawiane w dowolnej kolejności według życzenia klienta.
• Pasteryzatory do lodów o pojemnościach od 30 do 180 litrów.
Odbiorcy to: lodziarnie, producenci lodów naturalnych, rzemieślniczych, cukiernie, hotele, punkty sprzedaży lodów klasy premium, gwarantują wysoką jakość mieszanki lodowej, dzięki programowalności zapewniają powtarzalność produkcji.
Telme oferuje dwa modele pasteryzatorów:
Evopasto 30/60/120 litrów
Ecomix 60/120/180 litrów
Frezery do produkcji lodów Telme
• Pionowe frezery to modele Practica i EcoGel, chłodzenie wodą lub powietrzem wydajności do 165 litrów na godzinę,
• Poziome frezery to modele Extragel i Profigel, chłodzenie wodą lub powietrzem o wydajności do 100 litrów na godzinę.

PRODUKCJA LODÓW
-
Projektujemy
-
Szkolimy i doradzamy
-
Wyposażamy
-
Serwisujemy
-
Gwarantujemy
-
Zwiększamy sprzedaż
-
Stała współpraca
