top of page

RIBOT

RIBOT TELME

 RIBOT to wiele urządzeń w jednym.​  Pasteryzator pasteryzowanie kremów i past, pasteryzacja mieszanek lodowych. 

Dojrzewalnik – dojrzewanie mieszanek lodowych. Frezer lodowy – zmrażanie płynnej mieszanki lodowej. Ubijaczka – ubijanie i napowietrzenie mas cukierniczych i piekarniczych. Szatkownica – cięcie i rozdrabnianie produktów. Rozdrabniacz  z utrzymywaniem

stałej temperatury rozdrabnianego produktu (proces schładzania). Programowalny schładzacz  produktów cukierniczych.

RIBOT 10/18/30/60

Ribot

WIELOFUNKCYJNY RIBOT
POJEMNOŚCI 10/18/30/60 LITRÓW

 

Hybrydowy system grzania i schładzania

NIEZAWODNY

Przeznaczone do codziennej wielogodzinnej pracy

Ribot to również pionowy frezer do produkcji lodów naturalnych

CUKIERNIA

Idealny w produkcji cukierniczej, kremy, pasty, ganasze, nadzienia...

RIBOT

Ribot w cukierni i lodziarni

CUKIERNIA I LODZIARNIA

Ribot zapewnia powtarzalność produkcji, jest w stanie połączyć lepiej i szybciej różne surowce piekarnicze i cukiernicze. Programowanie i automatyczne działanie urządzenia upraszcza produkcję, oszczędzając czas i energię. Ribot to tysiące możliwości,i setki receptur. 

Ribot ma pionowy cylinder frezujący pełen zalet: jest łatwy do napełnienia, wytwarza lody o wyjątkowej konsystencji, zapewnia stałą widoczność produktu oraz możliwość dodawania składników w każdej chwili.

Ribot to wydajny system grzania i schładzania, pojemność od 10 do 60 litrów

Ribot pozwala na zaprogramowanie pracy w celu zaoszczędzenia czasu, energii i pieniędzy, aby błyskawicznie wyprodukować: ciasta, ganasze, wyroby czekoladowe, lody, sorbety, risotto, nadzienia, zupy, buliony mięsne i warzywne, sosy pomidorowe, mięsne i rybne; majonez, sos beszamelowy, polentę, fondue, duszone mięso, klopsiki, gotowane mięsa, bazy, potrawy gotowane na parze, produkty pakowane próżniowo, gotowane  mięso i ryby itd.

Ribot

Ribot 10/18/30/60 litrów

WSZECHSTRONNOŚĆ

Ribot zapewnia prozdrowotne, nieinwazyjne gotowanie w stałej, kontrolowanej temperaturze. Podczas procesu gotowania zachowuje walory organoleptyczne żywności i wydobywa pełny bukiet smakowy przygotowywanych produktów

Kontrolowana temperatura w zakresie od -15°C do +115°C. zapewnia, że produkt osiągnie optymalne parametry, a cechy urządzenia pozwolą na zwiększenie produkowanej ilości wyrobów i zapewnienie  ich powtarzalności. Różne składniki: masło, jajka i cukier łączą się lepiej i szybciej.  Dzięki regulowanym obrotom mieszadła z zakresu 30 - 500 obrotów na minutę.

RECEPTURY

Ribot jest w stanie wyprodukować nieskończoną gamę produktów, takich, jak: lody, Ciasto, krem cukierniczy, krem maślany, krem angielski, krem bawarski, konfitury, nadzienia owocowe, sos owocowy, krem orzechowy, musy, bezy, polewy, macarony, panna cotta, zabaglione, bita śmietana, krem brulee, budyń, karmel i mascarpone itd.

Ribot
press to zoom
Ribot
press to zoom
Ribot
press to zoom
Ribot
press to zoom
Ribot
press to zoom
Ribot-60
press to zoom
Ribot
press to zoom
Ribot
press to zoom
Ribot
press to zoom
Ribot
press to zoom
1/1
bottom of page